Elke dag Italië brengt de Italiaanse droom dichtbij.

Zoek je wat voorpret voor een vakantie in Italië, droom je van je eigen dolce vita of heb je gewoon even behoefte aan een straaltje zonlicht, bezoek dan voortaan elke dag Italië!

Een rustig adresje in Rome: Women only!

Alle moeders en dochters en vriendinnen, laat de mannen maar thuis, neem een goedkope vlucht via Ryan Air of Transavia en geniet in alle rust van Rome. In de leuke wijk Trastevere, slechts een brug van het echte centrum, Campo de' Fiori en Piazzo Navona, is in een oud klooster het 'Casa Internazionale delle donne' gevestigd. In dit centrum worden allerlei cursussen en lezingen gegeven, maar er is ook de 'Foresteria Orsa Maggiore', een gastenverblijf alleen voor vrouwen. Het klooster heeft een mooie binnentuin waar je heerlijk buiten kan zitten. Ook garandeerd de ligging van alle kamers aan de kant van de binnentuin een goede nachtrust. En die heb je nodig in Rome!In Orsa Maggiore moet je wel om 1 uur 's nachts thuis zijn, maar rust en goede prijzen staan daar tegenover. De goedkoopste oplossing is een bed in een 'dorm room' voor Eur 26,- per nacht inclusief een voor Italiaanse begrippen zeer uitgebreid ontbijt met cappuccino, verse gemaakte toast, lekkere jus en yoghurtjes. Er zijn ook gewone kamers in allerlei typen voor Eur 36,- per persoon of Eur 52,- als je alleen bent.

De badkamer en toilet is op de gang, maar met alleen dames en de gemoedelijke sfeer is dat eigenlijk geen bezwaar. De kamers zijn simpel ingericht, maar daar kom je toch niet voor. Je komt voor Rome en deze stad ligt hier letterlijk 'on your doorstep'!