Een vakantie in Italië is een unieke belevenis. Wanneer jij je kinderen vertelt dat je de komende zomer naar Italië op vakantie wilt gaan, dan zal er een flink gejuich opstijgen. Kinderen zijn namelijk dol op het land. Dat is natuurlijk ook niet geheel vreemd, gezien de prachtige bergen en het Gardameer die er te vinden zijn. Daarom wordt het tijd om vliegtickets naar Rome te vergelijken en een leuke vakantie naar Italië te boeken.

Kamperen in Italië

Natuurlijk kun je prima verblijven in Rome, maar zeker tijdens de zomer is het aan te raden om andere plekken in Italië te bezoeken. Zo kun je bijvoorbeeld uitstekend kamperen aan het Gardameer. Je vindt hier talloze campings waar je de gehele zomer uitstekend kunt verblijven. Houd er wel rekening mee dat je vroeg van tevoren boekt, want campings in Italië zijn over het algemeen vroeg volgeboekt! Een mooie camping aan het Gardameer Camping Bella Italia is een prima plek om te verblijven tijdens je vakantie in Italië. De camping is te vinden aan het Gardameer. Dit is het grootste en mooiste meer van Italië. Het is een grote en prachtige camping voor alle leeftijden. Zeker je kinderen zullen zich er uitstekend kunnen vermaken. Er is namelijk een zwemparadijs te vinden met wel 5 grote zwembaden. Het is een waterpark waar ze ontzettend veel plezier zullen beleven!

Uitstapjes aan het Gardameer

Het Gardameer is niet alleen een prima plek om te kamperen, je kunt er ook uitstekend een zeiltocht maken. De kinderen zullen een bezoek aan Gardaland ook zeker waarderen. Het is het grootste attractiepark in Italië en heeft alles in zich dat de fantasie van een kind verwezenlijkt. Het is daarom een echte aanrader! Een camping in Toscane Toscane is ook een streek waar je uitstekend kunt verblijven met je kinderen. Ook in de deze streek zijn volop campings te vinden voor een prettige vakantie. De streek staat natuurlijk bekend om zijn prachtige olijfbomen en groene heuvels. Een dagje Florence behoort zeker tot een van uitstapjes tijdens je vakantie in Italië.