Al is het overdag nog heerlijk zomers en warm, ‘s avonds kan het ons hier in Casa Fontana niet ontgaan dat de herfst er ook in Italie aankomt. Het is vroeger donker en het koelt ’s avonds flink af. ’s Ochtends is het gras vochtig van de dauw en in de ochtendzon zie je de bladeren al stiekem van kleur veranderen. We verheugen ons al op de eerste avond dat de openhaard weer aan kan!

Aanstaand weekend werken we mee op het bekende druivenfeest van Cupramontana. We zullen daar samen met onze vrienden Gino en Marina de heerlijkste herfstdelicatessen serveren. Daarna is het alweer oktober en sluiten we definitief ons drukke zomerseizoen af. De stranden worden dan weer leeggehaald en de terrasjes verdwijnen. Gelukkig opent het theaterseizoen weer met een aantal mooie voorstellingen en hebben we een aantal heerlijke herfstfeesten tegoed met veel truffel, paddestoelen en wijn. De tweede week van oktober hebben we zelf de Puur Italie Week georganiseerd en dat wordt een heerlijke week. Als we geluk hebben valt de wijnoogst precies in deze week en zullen we onze handen eens flink uit de mouwen steken in de najaarszon.

Voor wie mee wil genieten van de Italiaanse droom hebben we een speciale aanbieding. In de hele maand oktober betaal je bij een verblijf van 7 nachten maar 6 nachten. Dus kan je er nog een weekje tussenuit, kom dan genieten van de najaarszon, de herfstkleuren en de herfstsmaken!

www.casafontana.com