Ook dit jaar is hij er weer: de Ciao Italië Agenda!

Een bureauagenda vol mooie foto’s en leuke weetjes over Italië op het gebied van gastronomie, taal, toerisme en gebruiken. Uitermate geschikt om te gebruiken op kantoor maar natuurlijk ook voor thuis.

De agenda heeft een handige weekindeling, jaaroverzicht en overzicht van de Nederlandse en Italiaanse feestdagen. Leuk voor jezelf, maar ook erg leuk om cadeau te geven.

Ook verkrijgbaar: ITALIE SCHEURKALENDER 2011!

Hoe herken je een echte Aceto Balsamico Tradizionale en wat is er zo bijzonder aan? Hoe bestel je het juiste kopje koffie? Wie is er jarig op 24 april? Dit en nog veel meer vind je in de Italië Scheurkalender 2011. Proef de Italiaanse sferen en leer un po’ di tutto, een beetje van dit alles!

Na het overdonderende succes van de Italië Scheurkalender 2006 t/m 2010 staat Italië in 2011 wederom in de spotlights. Of het nu gaat om inspirerende ideeën voor je vakantie of de bereiding van una ricetta autentica, een authentiek recept. Unieke tradities, leuke en handige taalweetjes en nog veel meer, passeren de revue. Uiteraard staat de kalender ook bol van informatie over wijn, kunst, muziek en het ‘made in Italy’. En dan hebben we het nog niet over de vele protagonisti, beroemdheden die het land heeft voortgebracht. Italia is en blijft zo verrassend en boeiend dat je iedere dag van deze Scheurkalender zou willen bewaren.

Bestel de agenda en scheurkalender direct!