Naast de vestiging in Amerongen, heeft Il Sogno ‘The Italian Conceptstore’, nu ook haar deuren in Amsterdam geopend. In deze nieuwe winkel  worden dagelijks op ambachtelijke wijze verse pizza’s gebakken. De pizza’s worden bereid opbasis van de slow-food gedachte; lekker, puur en eerlijk. Ook ben je hier aan het juist adres voor ravioli en het lekkerste ijs.

Verder geniet je bij Il Sogno – Amsterdam van het vele moois dat Italië te bieden heeft. Onder andere de wisselende exposities van Italiaanse kunstenaars, het assortiment Italiaanse wijnen en delicatessen, boeken, modeaccessoires (waaronder tassen en portemonnees van Gabs en Mywalit) en de olijfolie van de familie olijfgaarden in Ligurië maken het tot een allround Italië beleving.

Regelmatig zullen er in Amsterdam activiteiten worden georganiseerd; o.a. cursussen, exposities, lezingen, proeverijen en muziek.

Il Sogno is gevestigd aan de Koningsstraat 19, een zijstraat van de Nieuwmarkt (5 minuten lopen van Amsterdam CS). Blijf op de hoogte via www.ilsogno.eu, Twitter (@ilsognostore) en Facebook (facebook.com/ilsognostore). Benvenuti!