Voor velen staat Italie gelijk aan genieten van het goede leven. Steeds meer mensen ontdekken Italie als de ideale vakantiebestemming, maar ook steeds meer mensen dromen van een nieuw leven in dit bijzondere land. Elke dag Italie brengt Italie voor al deze dagdromers elke dag dichtbij.

Je hoeft namelijk niet voorgoed naar Italie te vertrekken voor la dolce vita. Elke dag Italie probeert de levenskunst van de Italianen af te kijken en zo in het dagelijks leven een beetje Italiaanse passie te brengen. Met volle teugen genieten van het leven, genieten van puur eten, hecht met familie en vrienden samenleven, meer buiten zijn en leven volgens het ritme van de natuur, dat zijn de dingen die iedereen van de Italianen kan leren.

Waar je ook woont, deze levenskunst kan je overal toepassen. Je familie en vrienden achterlaten en vertrekken uit je eigen streek, waar je juist zo trots op hoort te zijn, past eigenlijk helemaal niet in het mediterrane gedachtengoed. Elk gebied heeft zijn bijzonderheden en elk seizoen zijn charme. Haal dus gewoon een vleugje Italiaanse passie in huis en geniet van de Italiaanse droom, waar je ook bent!

Tekst en foto’s: Iris Bruna
Webdesign : AG Bruna en HP Bruna