Vanaf 3 augustus 2007 exposeert Miriam Slaats haar nieuwste werk bij Art Options – Il Sogno in Amerongen. Op vrijdagavond 3 augustus vindt de feestelijke opening plaats in deze bijzondere galerie/boekhandel te Amerongen. Tussen 19.00 en 21.00 uur bent u daar van harte welkom om de werken te bekijken en samen met Miriam Slaats het glas te heffen.

In de zomer van 2006 heeft Miriam Slaats drie maanden in Toscane doorgebracht. Gedurende deze periode heeft zij zich laten inspireren door ‘La dolce vita’. Het resultaat hiervan is voor het eerst bij Il Sogno te bewonderen. Aardse tinten als oker, bruin, grijs en ultramarijn maken dat zij in haar nieuwste werk goed met een thema als Italië uit de voeten kan. Ook de beroemde Italiaanse kunstenaar Leonardo da Vinci bleek een bron van inspiratie voor de kunstenares te zijn.

Ter afsluiting van de expositie organiseert Il Sogno op vrijdag 31 augustus ‘Festa a tavola’. Een avond Italiaans genieten tussen de kunstwerken van en aan tafel met de kunstenares zelf. Kijk voor meer informatie op www.ilsogno.eu.

Art Options – Il Sogno, Overstraat 22, Amerongen