Panzanella is een Italiaanse salade met brood (pane), die net […]
Lees meer+Omdat we nooit genoeg krijgen van Italiaanse kookboeken, zijn we […]
Lees meer+Marina, de ‘cuoca’ van het restaurant van Mergo, maakt hemelse […]
Lees meer+Na ‘Herfst in Piemonte’, ‘Onder de olijfboom’ en ‘Winter in […]
Lees meer+Nu ik sinds kort bij Toetjescafe TOET in Groningen werk, […]
Lees meer+De zilveren lepel, of Il cucchiaio d’argento in het Italiaans, […]
Lees meer+Er gaat toch niets boven de heerlijke geur van vers […]
Lees meer+Pasta carbonara, een heerlijke, eerlijke, stevige, pure, klassieke pasta. Helaas […]
Lees meer+Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo, twee grootheden die de Italiaanse […]
Lees meer+Het beroemde taartje van Bergamo is de Polentina en die […]
Lees meer+Onlangs konden we op BBC2 genieten van de serie ‘Two […]
Lees meer+Iedereen die aan de keuken van Italie denkt, denkt aan […]
Lees meer+