In de zomer van 2013 zullen zowel bij Il Sogno – Amerongen als bij Il Sogno – Amsterdam meer dan 100 kleine werken van 21 kunstenaars te zien zijn. De afmetingen van de werken op doek of papier zijn maximaal 50 x 50 cm, maar hoeven niet vierkant te zijn. De beelden (van diverse materialen) hebben een maximale hoogte van 30 cm. Door het grote aantal deelnemende kunstenaars zal het een gevarieerd geheel worden.

Kleiner werk betekent ook kleinere prijzen wat in crisistijd natuurlijk meegenomen is. We willen wel allemaal mooie kunst in huis hebben, ook nu. En voor degenen die wel wat meer te besteden hebben, is klein werk altijd leuk om met elkaar te combineren op één wand.

Bij verkoop mogen de werken meteen meegenomen worden, waardoor je er meteen thuis van kunt genieten en er ook een zekere roulatie in beide winkels ontstaat. Zo zal er gedurende de zomer steeds iets nieuws te zien zijn. 

Schilderijen, beelden en objecten van Nederlandse en Italiaanse kunstenaars, allen met het thema Italië, worden in de maanden juni/juli/augustus/september van 2013 geëxposeerd. 

Deelnemende kunstenaars:
Anneke Peereboom, Onno Lolkema, René Boin, Ellen Geerts, Daniella Hefter, Arthur Meijer, Susan Schildkamp, Jan Kalff, Anne Rensen, Wim van der Kraan, Ellen van Toor, Edith Madou, Andrea Bucci, Sabina Feroci, Arris Tijsseling, Mirca Lucato, Mieke de Waal, Gesine Arps, Marianne Benkö, Francis Kilian, Inge van Noortwijk.

Locaties:
Il Sogno – Amerongen, Overstraat 22, open dagelijks 11-20 uur (zondag tot 18)
Il Sogno – Amsterdam, Koningsstraat 19, open dagelijks 12-22 uur

www.ilsogno.eu, facebook.com/ilsognostore, twitter.com/ilsognostore