Overnachten in een Italiaans hotel is een heerlijke manier om midden in het Italiaanse leven te duiken. Vermijd de grote ketenhotels en zoek naar de hotels die worden gerund door een Italiaanse familie. Vaak kan je er ook heerlijk eten. Het ontbijt is soms wat anders dan je verwacht; cappuccino en koekjes of een zoet broodje zijn voor de Italiaan genoeg, dus meer wordt er ook vaak niet geserveerd. Soms proberen ze buitenlanders blij te maken met hartige zaken. Een keer vroeg ik om kaas en kreeg ik een insalata caprese (mozzarella en tomaat) als ontbijt geserveerd! Vraag dus maar niet om kaas, maar do as the Italians do!

Voordelige hotels Italie
Overnachten in Italie? Bij worldticketcenter.nl zijn hotels in Italie direct, snel, veilig en goedkoop online te boeken.

De Beste Hotel deals in Italie

www.hotel-in-italie.nl

Hotels de Charme Italië
Nergens in de wereld vind je meer cultuur bij elkaar dan in Italië. Je kunt je er wekenlang vergapen aan historische steden, beroemde kunstcollecties, barokke kerken en kathedralen, tempels, tombes en andere overblijfselen van de klassieke oudheid. Neem daarbij het aangename Mediterrane klimaat, de lange kustlijn, het afwisselende landschap en niet te vergeten de voortreffelijke Italiaanse keuken en mama mia , je hebt een ideaal vakantieland. Maar pas op: miljoenen anderen hebben dit ook ontdekt!

Hotels de Charme Umbria
Echt het groene hart van Italië, met pittoreske dorpjes, dikwijls op een heuvel gebouwd. Umbrië treedt stilaan uit de schaduw van haar grote buur Toscane – en terecht – want deze schilderachtige regio is beslist veel meer dan een vluchtig bezoek waard. Perugia, Gubbio, Assisi,Spoleto en Todi zijn maar enkele van de vele boeiende steden. Slenter door de gezellige steegjes en snuffel rondin de typische winkeltjes. Hier ontdekt u het echte Italiaanse leven.

Hotels de Charme Liguria
Deze smalle strook kust, beschut door de bergen, ook wel de Italiaanse Riviera genoemd, heeft drukbezochtebadplaatsen. Ten westen van Genova, Cultuurstad 2004,strekt zich de Riviera di Ponente uit, onderverdeeld in deRiviera dei Fiori en de Riviera delle Palme. Ten oosten van Genova de Riviera di Levante die de Riviera Tigullio, Le Cinque Terre en de Golfo dei Poeti omvat. De kustvlakbij Genova met Portofino en Camogli noemt de Golfo del Paradiso, echt een paradijsje. Proef zeker de traditionele ‘pesto’ (een saus op basis van basilicum en olijfolie).