In 2006 is Casa Fontana gestart met de eerste Puur Italie Week. De ‘puur pioniers’ van het eerste uur waren enorm enthousiast. De gasten genieten mee van alles wat Iris en HP in het dagelijks leven op het platteland van Italie ontdekken en leren. Samen genieten en geïnspireerd raken van Italie in de puurste vorm.

Het voorjaar is een geweldige tijd om van al het goede van Italie te genieten. De ergste drukte en hitte laat nog op zich wachten en de natuur komt weer volop tot leven. Bloemen bloeien, de heuvels kleuren in het allergroenste groen, de bermen kleuren wit van de bloeiende acacia, vogels fluiten en lammetjes dartelen. Ook de Italianen laten zich weer van hun beste kant zien. Iedereen komt weer gesoigneerd naar buiten voor de passegiata en de vele dorpsfeesten en braderieen. Iedereen is druk bezig in de tuin en op het land: moestuinen worden weer klaar gemaakt voor een goede oogst in de zomer, bomen worden gesnoeit en overal branden vuren van onkruid en snoeihout.

De kosten van dit speciale arrangement zijn Euro 495,- per persoon (op basis van twee personen). De aankomstdag is zondag 13 of 20 april 2008 en de geplande vertrekdag is zaterdag 19 of 26 april 2008. Dit is bewust gekozen, zodat iedereen rustig de tijd kan nemen voor de reis. Natuurlijk is het ook mogelijk extra nachten bij te reserveren. Er zullen enkele vrije momenten zijn en 1 geheel vrije dag. Ook zijn alle activiteiten vrijblijvend. Iedereen kan dus op zijn eigen tempo genieten!

Inbegrepen is het volgende:
*6 overnachtingen in een tweepersoonskamer met eigen badkamer en ingang
*bed- & badlinnen
*gebruik van de gezamenlijke woonkeuken
*6 keer een uitgebreid ontbijt met de beste lokale producten
*vier uitgebreide lunches inclusief wijn, water en koffie
*vier heerlijke diners inclusief wijn, water, koffie en digestief

www.puuritalie.nl