Wil je zeker zijn van een gevarieerde vakantie? Bezoek dan zeker een camping aan de Adriatische kust! Hier vind je strand, zon, zee en cultuur op één plek. Met meerdere prachtige steden en dorpjes en de brede, goudgele zandstranden met langzaam aflopend zeewater is dit de ideale vakantiebestemming voor jong en oud. Met name een campingvakantie is een uitstekende keuze om de gehele omgeving goed te kunnen verkennen. Wij hebben de mooiste campings in dit gebied voor jou op een rijtje gezet.

Vraag meer informatie

Camping Marina di Venezia

Als je houdt van een levendige camping met alle nodige voorzieningen die ook nog uitstekend onderhouden zijn, moet je deze camping zeker bezoeken! In 2018 vierde de camping haar 60e verjaardag en is sinds die tijd echt een begrip geworden in deze regio.

Vooral het zwemmen op Marina di Venzia wordt als fantastisch ervaren. Met maar liefst 10 zwembaden, waaronder een golfslagbad, twee kinderspeelbaden met glijbanen, een peuterbadje, een paar grote glijbanen en bubbelbaden kan je je hier de hele vakantie vermaken in en rondom het water. Er is voor ieder wat wils!

Camping Portofelice

De camping Portofelice ligt midden in een uitgestrekt pijnbomenbos. Zo staan de meeste accommodaties op de camping op een schaduwrijke plaats en blijft het ’s zomers heerlijk koel. Een klein wandelingetje door het bos brengt je bij het prachtige zwembadcomplex dat het zwembad te bieden heeft. Naast een zwembad met glijbaan en waterval vind je hier ook een kinderbad en een bubbelbad.

Daarnaast zijn verschillende sport- en spelmogelijkheden beschikbaar op deze camping. Sporten als (tafel)tennis, basketbal, volleybal en voetbal zijn een dagelijkse aangelegenheid op deze camping en kinderen zullen hier snel nieuwe vriendjes ontmoeten. Ook kunnen ze zich uitermate goed vermaken bij het uitgebreide animatieteam van deze camping. Een goede onderhouden camping die van alle gemakken is voorzien!

Camping Union Lido

Het pareltje van de campings aan de Adriatische kust en misschien wel van heel Italië is toch wel camping Union Lido. Niet voor niets hoort deze camping bij de top van Europa. De camping beschikt over tal van faciliteiten en 2 zwemparadijzen: aquapark Laguna en aquapark Mare! Beide zwembadcomplexen hebben meerdere zwembaden, kinderbadjes, stroomversnellingen en glijbanen. De afgelopen jaren zijn deze twee zwembadcomplexen nog verder uitgebreid!

Voor de kinderen is er op deze topcamping van alles te beleven. Zo is er dagelijks Nederlandstalige animatie die de kinderen uren kan vermaken.  Er is zelfs een heuse mini-kermis: Funny World, met een waterbaan en een achtbaan. Tegenover Union Lido vind je tennisbanen, voetbalvelden, disco, minigolf en een manege. Deze camping is een echte aanrader voor jou en de kinderen!