Wie aan Italië denkt, denkt al gauw aan het beroemde Italiaanse schepijs. Als Italië specialist is de verkoop ervan dus een logische stap voor Il Sogno. Tussen o.a. de Italiaanse kunst, boeken, delicatessen en modeaccessoires staat de Italiaanse ijsvitrine met bijna 20 verschillende smaken.

Het ijs wordt bereid door de familie Ferrari, waarvan inmiddels de vierde generatie de kleine ijsfabriek draaiende houdt. Alles wordt bereid op basis van verse volle boerenmelk die ze dagelijks van een boer uit de buurt krijgen aangeleverd. Boerenmelk bevat alle oorspronkelijke ingrediënten, zoals room, en dat proef je! Afhankelijk van de smaak worden er vers fruit, noten of chocolade aan toegevoegd. Voor de fruitsmaken wordt echt vers fruit gebruikt, de noten worden door de familie zelf gebrand en ze gebruiken alleen de beste chocolade. Kortom, alle ingrediënten voor het lekkerste ijs!

We starten meteen met een leuke actie: in de maand juli is het 2e bolletje gratis. Dus kom proeven!

Il Sogno – Amerongen is gevestigd aan de Overstraat 22 en is geopend op vrijdag en zaterdag van 10-21 uur en op zondag van 12-18 uur. Kijk voor meer informatie op www.ilsogno.eu